Tip týždňa (14.10. – 20.10.) s Fortuna.sk – 3 najlepšie zápasy na stávkovanie pre vás

V pravidelnej rubrike Tip týždňa pre vás vyberáme tri najlepšie zápasy, na ktoré sa oplatí staviť a to aj s prehľadom kurzov od stávkovej kancelárie Fortuna. Sledujte odporúčania na tento týždeň. 

1. Tip týždňa – Bundesliga – Wolfsburg – Brémy

Prvý tip týždňa bude pochádzať z nemeckej Bundesligy, kde sa proti sebe stretnú tabuľkový susedia Wolfsburg a Werder Brémy. Výkonostne sú na tom obe mužstvá veľmi podobne a od seba ich delí len jeden bod. Nachádzajú sa však na dolných priečkach tabuľky, a preto ak sa nechcú dostať do hranice zostupu, musia brať body všade kde je to možné.

Čaká nás však zrejme náročný a vyrovnaný duel o čom svedčia aj kurzy stávkových kancelárií. Z pohľadu tipovania je zrejme najvýhodnejšia remíza a ako alternatívny tip stávka na to, že obe mužstvá skórujú. Ich defenzívy totitž nepatria medzi etalón Bundesligy.

Tip na zápas: Remíza Kurz Fortuna – 3.65 / Obe mužstvá skórujú – Kurz Fortuna – 1.48

Kurzy sú aktuálne ku dňu písania analýzy.

Stavte si s Fortunou


2. Tip týždňa – Primera Division – Barcelona – Sevilla

Sevilla bola v minulosti tímom, ktorý naháňal strach. Ide o niekoľkonásobného majstra Európskej ligy a mužstvo, ktoré dokázalo vyhrať takmer s každým.

Posledné dva roky sa však pozeráme na trápiaci sa klub a táto mizéria pokračuje aj v tejto sezóne, keď sa Sevilla nachádza len v strede tabuľky a od Európskych pohárov má poriadne ďaleko. V zápase naopak proti nim nastúpi rozbehnutá Barcelona, ktorej tréner Hansi Flick zdá sa nastavil správny smer.

Culés sa totiž nachádzajú na prvej priečke, o ktorú sa bijú s Realom Madrid. V tomto zápase je viac než pravdepodobné, že vyhrá Barcelona, preto skôr odporúčame stávku na to, že sa Seville nepodarí skórovať a zároveň padnú v zápase viac ako tri góly.

Tip na zápas: Oba tímy dajú gól – nie Kurz Fortuna – 2.01 / Padnú viac ako 3 góly – Kurz Fortuna – 1.59

Kurzy sú aktuálne ku dňu písania analýzy.

Stavte si s Fortunou


3. Tip týždňa – Serie A – AS Rím – Inter Miláno

Tohto týždňový prehľad zavŕšime tipom zo Serie A, kde sa proti sebe stretnú AS Rím a Inter Miláno. Súboje týchto mužstiev sú vždy veľmi vyrovnané, keďže sa jedná o jedny z najurputnejších tímov v celej súťaži.

Väčším favoritom je však predsalen Inter Miláno, ktorému patrí tretia priečka v tabuľke. AS Rím je na 9. mieste no v posledných piatich dueloch neukúsilo trpkosť prehry a Rimania dokázali remízovať aj s Juventusom.

Kurz na víťazstvo Interu sa nám šak zdá atraktívny, a preto ho odporúčame. Taktiež vieme, že talianske mužstvá sú v defenzíve veľmi dobré a nepredpokladáme, že v dueli padnú viac ako dva góly.

Tip na zápas: Výhra Inter Miláno Kurz Fortuna – 1.84 / Padne menej ako 2 góly – Kurz Fortuna – 3.03

Kurzy sú aktuálne ku dňu písania analýzy.

Stavte si s Fortunou


Fortuna stávka bez rizika

V prípade, že patríte medzi nových hráčov a ešte nemáte účet v stávkovej kancelárii Fortuna, odporúčame to hneď napraviť a využiť vstupný bonus 30€ a 30 voľných točení do kasína. Získané peniaze totiž môžete použiť práve na tipy od nás bez toho, aby ste riskovali vlastné peňazie.

Relevantné správy