Tip týždňa (7.10. – 13.10.) s Tipsport.sk – 3 najlepšie zápasy na stávkovanie pre vás

V pravidelnej rubrike Tip týždňa pre vás vyberáme tri najlepšie zápasy, na ktoré sa oplatí staviť a to aj s prehľadom kurzov od stávkovej kancelárie Tipsport. Sledujte odporúčania na tento týždeň. 

1. Tip týždňa – Liga Národov – Španielsko – Dánsko

Tento týždeň budú všetky tipy od nás smerovať k Lige Národov. Prvým z nich je duel medzi Španielskom a Dánsko v Lige Národov A a to konkrétne v skupnie 4. Tam je možné vidieť pomerne prekvapivý vývoj, keď sa Dánsko nachádza na prvej pozícii s dvoma vyhratými zápasmi.

Najväčší favorit skupiny Španielsko je na druhej priečke, keď ich o prvenstvo pripravila remíza so Srbskom. Motivácia La Furija Roja je tak jasná. Zosadiť Dánov z prvého miesta a zaistiť si pevnú pozíciu favorita celej skupiny. Na základe výkonov Dánskeho tímu však vidíme, že to rozhodne nebude jednoduchá úloha.

Z pohľadu kurzov je však Španielsko obrovský favorit a staviť na jeho triumf tak nemusí byť až tak zaujímavé. Ak radi riskujete, odporúčame vám remízu v riadnom hracom čase, prípadne stávku na počet gólov v zápase.

Tip na zápas: Remíza Kurz Tipsport – 4.43 / Viac ako 2,5 góla – Kurz Tipsport – 1.92

Kurzy sú aktuálne ku dňu písania analýzy.

Stavte si s Tipsportom


2. Tip týždňa – Liga Národov – Grécko – Írsko

V druhom tipe týždňa pôjdeme o stupeň nižšie a zameriame sa na Ligu Národov B a to konkrétne na skupinu 2, kde sa pozrieme na duel medzi Gréckom a Írskom. Tieto dve mužstvá bojujú o postup do vyššej ligy s Anglickom a Fínskom.

Najlepšie to má zatiaľ rozbehnuté Grécko, ktoré doteraz neprehralo a dokázalo zdolať všetkých súperov, vrátane favorizovaného Anglicka. Írsko má Grécku čo oplácať a v prípade výhry by sa dotiahli na Angličanov.

Tipsport v dueli favorizuje Grécko a my s týmto predpokladom súhlasíme. Kurz je však mimoriadne atraktívny a myslíme si, že by ste ho mali využiť. Druhým tipom pre nás je stávka na to, že sa obom mužstvám podarí skórovať.

Tip na zápas: Výhra Grécko Kurz Tipsport – 1.79 / Obaja dajú gól – Kurz Tipsport – 2.23

Kurzy sú aktuálne ku dňu písania analýzy.

Stavte si s Tipsportom


3. Tip týždňa – Liga Národov – Rakúsko – Nórsko

Aj posledný tip týždňa pre vás bude z Ligy Národov B, no tentokrát skupina 3 medzi Rakúskom a Nórskom. Mohli by sme napísať aj to, že pôjde o súboj kráľa tejto skupiny, keďže Nórsko sa nachádza na prvej priečke no len dva body práve pred Rakúskom.

Tešiť sa môžeme na fantastické výkony hráčov a pochopiteľne aj na jedného z najlepších strelcov súčasnosti Erlinga Haalanda, od ktorého sa góly očakávajú automaticky.

Kurzovo je duel pomerne vyrovnaný, aj keď za mierneho favorita je prekvapivo považované Rakúsko. My by sme to teda riskli a naopak zvolili výhru Nórska s atraktívnym kurzom. Taktiež odporúčame stávku na to, že padnú viac ako dva góly.

Tip na zápas: Výhra Nórsko Kurz Tipsport – 3.66 / Viac ako dva góly – Kurz Tipsport – 1.43

Kurzy sú aktuálne ku dňu písania analýzy.

Stavte si s Tipsportom


Berte peniaze bez vkladu za registráciu v Tipsporte

Pre nových hráčov si Tipsport pripravil skutočne skvelý bonus. Len za vytvorenie účtu totiž získate 20€ zadarmo vo forme Netov, ktoré môžete využiť aj na stávkovanie zápasov, o ktorých sme vám dnes písali.

Relevantné správy