Tip týždňa (23.9. – 29.9.) s Fortuna.sk – 3 najlepšie zápasy na stávkovanie pre vás

V pravidelnej rubrike Tip týždňa pre vás vyberáme tri najlepšie zápasy, na ktoré sa oplatí staviť a to aj s prehľadom kurzov od stávkovej kancelárie Fortuna. Sledujte odporúčania na tento týždeň. 

1. Tip týždňa – Premier League – Manchester United – Tottenam

Prvým tipom týždňa pre vás je duel z prostredia anglického futbalu medzi Manchestrom United a Tottenhamom. Obe mužstvá sú na tom výkonnostne skoro totožne, čo odrzkadľuje aj ich postavenie v tabuľke. Tottenham je na 10. pozícii a Manchester United na 11.

Prípadné víťazstvo jeden nad druhým ich tak môže posunúť o pár priečok vyššie a zároveň sa od seba odpútať. Rozhodne však nepôjde o jednoduchý duel. Mužstvá sa vzájomne veľmi dobre poznajú a dôkazom, že to bude vyrovnané deklarujú aj kurzy od Fortuny.

Jednoznačného favorita by ste hľadali len veľmi ťažko, preto by mohlo byť vhodné skúsiť staviť na remízu oboch mužstiev. V prípade, že hľadáte alternatívnu stávku, odporúčame tip na to, že oba tímy skórujú.

Tip na zápas: Remíza Kurz Fortuna – 4.05 / Obaja dajú gól – Kurz Fortuna – 1.37

Kurzy sú aktuálne ku dňu písania analýzy.

Stavte si s Fortunou


2. Tip týždňa – Premier League – Newcastle – Manchester City

Aj druhý tip na víkend bude z Premier League, kde na seba narazia jedny z najlepších mužstiev v anglicku. Reč je o čiernom koňovi súťaže, Newcastli, ktorý má túto sezónu len tie najvyššie ambície. Proti strakám nastúpi Guardiolove City, ktoré kraľuje na vrchu tabuľky celej lige.

Je však potrebné priznať, že hráči okolo Erlinga Haalanda v minulom kole remízovali s Arsenalom a ukázalo sa tak, že ani oni nie sú neporaziteľný. Nižšia morálka po remíze môže vyhovovať hráčom Newcastlu, ktorí môžu len a len prekvapiť.

Aj napriek tomu si však myslíme, že to City zvládne a súboj vyhrá. Preto vám skôr odporúčame stávku na počet gólov, kde si myslíme, že padnú viac ako tri. Zaujímavý môže byť aj tip azíjský handicap +1.5 na výhru Newcastle.

Tip na zápas: Padnú viac ako tri góly Kurz Fortuna – 1.75 / Azijský handicap +1.5 na Newcastle – Kurz Fortuna – 1.52

Kurzy sú aktuálne ku dňu písania analýzy.

Stavte si s Fortunou


3. Tip týždňa – Bundesliga – Bayern Mníchov – Bayer Leverkusen

Výber víkendových tipov pre vás uzavrieme skutočnou lahôdkou z Nemecka. Proti sebe sa totiž stretnú po minulej sezóne úhlavný nepriatelia. Dlhoročný hegemón Bayern Mníchov sa postaví minuloročnému víťazovi celej súťaže Bayeru Leverkusen.

Hráči okolo Xabiho Alonsa síce už ukúsila trpkosť prehry, no aj v tejto sezóne sú na popredných priečkach. Aktuálne im patrí druhé miesta v prípade víťazstva nad prvým Bayernom by sa posunuli na prvú priečku. Môžeme teda konštatovať, že sa jedná o zápas o prvenstvo v tabuľke.

Aj napriek tomu, že Bayer má v sebe auru mužstva, ktoré dokáže čokoľvek, Bayern Mníchov je skvelo rozbehnutý a myslíme si, že duel zvládnu.

Tip na zápas: Víťaz Bayern Kurz Fortuna – 1.72 / Viac ako 3.5 góla – Kurz Fortuna – 1.84

Kurzy sú aktuálne ku dňu písania analýzy.

Stavte si s Fortunou


Fortuna stávka bez rizika

V prípade, že chcete využiť tipy, ktoré sme pre vás pripravili, môžete tak urobiť aj so stávkou bez rizika od Fortuny. Tá je v hodnote 30 EUR a k nej získate aj voľné točenia do kasína navyše.

Relevantné správy